STORM Advokatfirma I/S

STORM Advokatfirma I/S


Beskrivelse af advokatfirmaet STORM Advokatfirma I/S:

Hos STORM Advokatfirma har vi en klar idé om, hvordan vi gerne vil opfattes af vores kunder. Og hvordan vi ikke vil opleves. Man kan nemlig sagtens være højt oppe i skyerne som jurist – og helt nede på jorden som menneske. Som kunde hos STORM Advokatfirma vil du hurtigt fornemme, at både jurister og sagsbehandlere gør en dyd ud af at være ligefremme og uhøjtidelige. Vi kalder en spade for en spade. Og vi sørger i det hele taget for at både tale og skrive i øjenhøjde med vores kunder. Ligesom vi ikke er bange for at smøge ærmerne op, spænde sikkerhedshjelmen og få snavs på de nypudsede sko – hvis opgaven kræver det.


Adresse:

John F. Kennedys Plads 1K, 6. sal, 9000 Aalborg
CVR:




Testamente, Fremtidsfuldmagt, Ægtepagt, Særeje mfl. dokumenter på 10-15 minutter online. Priser fra 295 kr.

Bestil her

Lokalafdelinger:

STORM Advokatfirma I/S - Messevej 2, 9600 Aars


Kategori:

Advokat


Link til hjemmeside:

http://stormadvokatfirma.dk


Advokat specialer:


Personskade

Hos STORM Advokatfirma hjælper vi dig trygt igennem processen. Vores store viden og mange års erfaring inden for personskadeerstatning er din sikkerhed for, at du får hver en krone, du er berettiget til. I mange tilfælde kan det betyde erstatning fra flere sider; både en eventuel skadevolder, dit eget forsikringsselskab, din arbejdsgivers forsikringsselskab og udbetaling af sociale ydelser.

Familieret

De færreste tænker over, at vi lever i et samfund, hvor stort set alt er reguleret af love og regler. Vi lever jo vores liv og styrer efter den sunde fornuft. Det er da heldigvis også kun sjældent, at vi kommer i situationer, hvor der er behov for skarp og præcis juridisk viden. Når det sker, kan uvidenhed til gengæld føre til uheldige resultater; i særdeleshed i familielivet. Derfor er det heller ikke overraskende, at langt de fleste spørgsmål til advokater drejer sig om separation og skilsmisse, forældremyndighed, arv og testamenter og fordeling af arv i dødsboer. STORM Advokatfirma kan hjælpe dig med disse spørgsmål.

Fast ejendom og entrepriseret

Fast ejendom og entrepriseret er et juridisk område, der består af mange aktører – alle med forskellige interesser. Hos STORM Advokatfirma har vi stor erfaring og viden på området. Vi rådgiver bl.a. - bygherrer - entreprenører - rådgivere - private og offentlige virksomheder - offentlige myndigheder. Med afsæt i vores erfaring og kompetencer sikrer vi dig det bedst mulige resultat. Samtidig opdaterer vi hele tiden vores faglige niveau, ligesom vi lægger stor vægt på at have kendskab til din branche og forstå både din forretning og den konkrete situation, der kræver vores indsats.

Landbrugsret

Som landmand bliver du målt dagligt; både på dine driftsresultater, din økonomi og ikke mindst dit overblik. Det kan rejse mange spørgsmål, hvoraf nogle kan afgøre din og din bedrifts fremtid. Som advokater er vi vant til både at føre sager og deltage i forhandlinger. Vi ved, at du som landmand har behov for at få hurtige, gode og forståelige svar. Det er også det, der gør det sjovt for os at være advokater.

Virksomhedsrådgivning

Hos STORM Advokatfirma tilbyder vi kvalificeret rådgivning til små og mellemstore virksomheder på langt de fleste essentielle juridiske områder, for eksempel - rådgivning vedrørende salgs- og leveringsbetingelser - inkassoprocedurer - udarbejdelse af samarbejdsaftaler. Vi sørger altid for, at du får en helhedsløsning og dermed det bedst mulige resultat af vores rådgivning.




Testamente, Fremtidsfuldmagt, Ægtepagt, Særeje mfl. dokumenter på 10-15 minutter online. Priser fra 295 kr.

Bestil her