Mediator og advokat Jørn Nedergaard

Mediator og advokat Jørn Nedergaard


Beskrivelse af advokatfirmaet Mediator og advokat Jørn Nedergaard:

Som mediator er det min opgave, sammen med de stridende parter, at gå ind i “konfliktens ikke helt smertefrie rum” og hjælpe dem til at forstå sig selv og hinanden. Det er nemlig grundlaget for at kunne se, hvori problemerne virkelig består. At lytte til hinanden og blive bevidste om egne behov, det er vejen ud af konflikten og frem til løsninger, som tilgodeser begge parters interesser. Det er min rolle at være en objektiv vejleder, der hjælper parterne til i fællesskab at finde deres egne og holdbare løsninger.


Adresse:

Galionsvej 12, 1. tv., 1437 København K
CVR:




Testamente, Fremtidsfuldmagt, Ægtepagt, Særeje mfl. dokumenter på 10-15 minutter online. Priser fra 295 kr.

Bestil her

Lokalafdelinger:


Kategori:

Konfliktmægling


Link til hjemmeside:

http://www.jornnedergaard.dk


Advokat specialer:


Mediation

Mediation er en proces som hjælper parterne i en konflikt til at finde fælles løsninger af uenigheder. Parterne deltager frivilligt i processen, der foregår i fortrolighed. Processen ledes af en mediator, som er neutral, upartisk og uafhængig af parterne. Du har brug for en mediation til at finde løsninger på din konflikt, når du selv har så stærke følelser, at det er vanskeligt for dig at mødes med din modpart, når du oplever, at du ikke selv er parat til at tale med vedkommende, og når du frygter, at en samtale med den anden vil gøre konflikten endnu værre

Individuel vejledning

Mediationsprocessen finder også anvendelse ved vejledning af den ene af parterne i situationer, hvor den anden part ikke ønsker at medvirke i processen. Her handler det om – den manglende dialog til trods – at søge opfyldelse af egne interesser og behov uden samtidig at optrappe konflikten eller krænke den anden part.

Skilsmissemægling

Med skilsmissemægling bliver I ført trygt og sikkert igennem processen. Jeg hjælper jer med at finde jeres egne løsninger på netop jeres situation. Jeg arbejder resultatorienteret, så I sammen finder de bedste og mest holdbare løsninger på en fredelig, tryg og ærlig måde.

Parforhold

En forholdsmæssig stor del af alle parforhold (op imod halvdelen) opløses ved skilsmisse, og sjældent har parterne ønsket eller forestillet sig, at det overhovedet kunne ende så ulykkeligt. Uenighed er et naturligt livsvilkår i alle parforhold. Lad ikke en uenighed udvikle sig til en konflikt, som i værste fald kan føre til en uønsket skilsmisse. For at komme tilbage i den gode dialog er der behov for uvildig hjælp, og en mediation er den hurtigste vej til positive resultater.

Bachterapi

Hvor mediation er mægling af de ydre konflikter imellem mennesker, handler bachterapi om de indre konflikter i det enkelte menneske. Som bachterapeut hjælper jeg dig med at løse dine indre konflikter og sætte fokus på dine mål i livet.




Testamente, Fremtidsfuldmagt, Ægtepagt, Særeje mfl. dokumenter på 10-15 minutter online. Priser fra 295 kr.

Bestil her