Advokatfirmaet Ditte Schou-Christensen ApS


Beskrivelse af advokatfirmaet Advokatfirmaet Ditte Schou-Christensen ApS:

Hos Advokatfirmaet Ditte Schou-Christensen ApS sidder advokat Ditte (L) klar til at give dig specialiseret hjælp til alt fra skilsmisse og separation, samliv og forældremyndighed til fremtidsfuldmagter og testamenter. Har du været offer for en forbrydelse, får du endvidere en kompetent bistandsadvokat, som møder dig i øjenhøjde. Ditte har gennem mange erfaringer med området hjulpet med mange særlige problemstillinger, hvor du som klient får solid støtte til at komme gennem den svære tid. Læs mere om bistand på advokatdsc.dk/bistandsadvokat. Udover ovenstående områder har Ditte Schou-Christensen også specialiseret sig i køb og salg samt opdeling af praksis (Fx lægepraksis).


Adresse:

Bredgade 45 2, 7400 Herning
CVR: 41865695
Testamente, Fremtidsfuldmagt, Ægtepagt, Særeje mfl. dokumenter på 10-15 minutter online. Priser fra 295 kr.

Bestil her

Lokalafdelinger:


Kategori:

Familieadvokat


Link til hjemmeside:

https://advokatdsc.dk/


Advokat specialer:


Lægepraksis og praksisoverdragelse – køb og salg

Der er typisk rigtig mange overvejelser at have in mente ved en praksisoverdragelse. Der er således et behov for rådgivning og sparring med både specialiseret advokat og specialiseret revisor, hvis processen skal fremmes bedst muligt. Ditte Schou-Christensens speciale, i køb og salg af lægepraksis samt praksisoverdragelse, er opnået gennem længere årrække, hvor Ditte har hjulpet speciallæger og praktiserende læger. Hver sag tager naturligvis udgangspunkt i den enkelte læges specifikke situation, om det er køb, salg eller praksisoverdragelse. I sagerne vil samarbejdet med hhv. Praktiserende Lægers Organisation og Foreningen Af Speciallæger naturligvis vægtes højt. Læs mere på: https://advokatdsc.dk/koeb-salg-af-laegepraksis/

Menneskelige udfordringer på grund af skilsmisse, børnesager eller forbrydelser

For Ditte Schou-Christensen (L) er det interessen det enkelte menneske bag de forskellige juridiske udfordringer der trækker. Dittes evne til at møde hver enkelt klient i øjenhøjde og sikre at kompleks jura formidles i et sprog, som den enkelte kan forstå, er uovertruffen. Ditte er din handlekraftige tovholder i enhver sag og giver dig et godt overblik over en ellers uoverskuelig proces. Der er stor forskel på de enkelte sager med menneskelige udfordringer. I nogle tilfælde er det forholdet der går i stykker, hvilket kan betyde alt fra skilsmisse og samlivsophævelser til uenigheder om børn, herunder bopæl og forældremyndighed. I andre tilfælde er der børn anbragt udenfor hjemmet eller sager med tvangsfjernelse. Slutteligt er der ofre, som har været udsat for enten seksualforbrydelser, grov vold eller modtaget trusler på livet. Her står Ditte klar som bistandsadvokat. Uanset hvilken af ovenstående sagstyper du, som klient, står overfor, så vil du være sikret kompetent og tryg hjælp fra Ditte.
Testamente, Fremtidsfuldmagt, Ægtepagt, Særeje mfl. dokumenter på 10-15 minutter online. Priser fra 295 kr.

Bestil her