Apex Law Advokatfirma

Apex Law Advokatfirma


Beskrivelse af advokatfirmaet Apex Law Advokatfirma:

Apex Law Advokatfirma er et mindre advokatkontor med højt kvalificerede specialister inden for finansieringsret, bankret, selskabsret og finansret. Hos Apex Law er klienten altid i direkte kontakt med den advokat, der har indblik i klientens situation og betydelig erfaring i lignende opgaver. Dermed udnytter firmaet dets mindre størrelse til at levere hurtig og kompetent rådgivning til alle klienter uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet. Advokatfirmaet ledes til dagligt af partner og grundlægger Ulrich Hejle, som blandt andet rådgiver danske og internationale klienter i anliggender inden for den finansielle sektor. Udover denne juridiske rådgivning ligger Ulrich Hejles kernekompetencer ved forskellige former for finansiering såsom finansiering af aktiver, struktureret finansiering, finansiering af fast ejendom og akkvisitionsfinansiering. Firmaets advokater er dybt specialiseret i en række kernekompetencerne herunder virksomhedsoverdragelser, udformning af transaktionsrelaterede dokumenter, compliance, juridisk rådgivning inden for den finansielle sektor samt venturekapital og start-ups.


Adresse:

Billedvej 6, 1. th., 2150 Københavns Nordhavn
CVR: 44709465
Testamente, Fremtidsfuldmagt, Ægtepagt, Særeje mfl. dokumenter på 10-15 minutter online. Priser fra 295 kr.

Bestil her

Lokalafdelinger:

Apex Law Advokatfirma Hovedkontor - Billedvej 6, 1., 2150 Nordhavn, København


Kategori:

Finansieringsret


Link til hjemmeside:

http://www.apexlaw.dk


Advokat specialer:


Finansieringsret

Alle aspekter af finansieringsret er blandt de absolutte kernekompetencer hos advokaterne fra Apex Law Advokatfirma. Advokaterne kan dermed hjælpe dig med at få overblikket over de mange former for finansiering og skabe den helt rette løsning til dine unikke behov. Uanset om du søger finansiering til en ny start.up, ønsker at finansiere fast ejendom eller skal finansiere det næste projekt, så står advokatfirmaets kompetente rådgivere klar til at finde den perfekte løsning. Står du i en mere kompliceret situation, hvor flere former for finansiering skal samles til en finansieringsløsning, så har advokaterne stor erfaring med struktureret finansiering, hvor de kan rådgive dig til den bedste sammenfletning til dine unikke behov. Apex Law Advokatfirma er dybt specialiseret i de følgende finansieringsformer: Venturekapital og start-ups, akkvisitionsfinansiering, finansiering af aktiver, struktureret finansiering og securitisering, finansiering af fast ejendom samt projektfinansiering. I spidsen af Apex Law Advokatfirma står partner Ulrich Hejle, der gennem karrieren har specialiseret sig i finansieringsret samt den finansielle sektor generelt. Hos Ulrich Hejle finder du derfor en af de førende rådgivere inden for netop finansieringsret, som samtidig kan give dig kompetent rådgivning i finansiel regulering samt forhold i den finansielle sektor.

Virksomhedsoverdragelser (M&A)

Når en virksomhed skal skifte hænder af forskellige grunde, kan selve processen virke kompliceret og uoverskuelig. Derfor er det en rigtig god ide at alliere sig med et advokatfirma, hvor advokaterne har mange års erfaring med at finde den helt rigtige udfald til gavn for klienten. Her kan Apex Law Advokatfirma bistå med en bred forståelse og specialiseret indsigt i de forskellige elementer i virksomhedsoverdragelser. De erfarne rådgivere fra Apex Law kan dermed give dig overblikket over de mange forskellige former for virksomhedsoverdragelser og de unikke forhold i hver form. Uanset om du står på køber- eller sælgersiden af en overdragelse, så kan Apex Law rådgive dig hele vejen fra indledende forhandlinger til udarbejdelsen af den endelige overdragelsesaftale. Virksomhedsoverdragelser og virksomhedserhvervelse betegnes ofte med den engelske betegnelse "mergers and acquisitions". Netop M&A er en af partner Ulrich Hejles spidskompetencer, og som klient i Apex Law Advokatfirma kan du drage gavn af hans store erfaring. Ulrich Hejle og firmaets øvrige advokater kan bistå dig i mange forskellige situationer såsom fusion, opkøb, omdannelse af selskabsformen for en virksomhed og meget mere. Klik her for at læse meget mere om advokatfirmaets speciale i virksomhedsoverdragelser: https://apexlaw.dk/kompetencer/virksomhedsoverdragelser-ma/
Testamente, Fremtidsfuldmagt, Ægtepagt, Særeje mfl. dokumenter på 10-15 minutter online. Priser fra 295 kr.

Bestil her