Skatte advokat

Der er mange advokater, som har specialiseret i skatterådgivning og som du med både private eller selskabsrelaterede sager kan henvende dig til. Ofte er skatteadvokaterne tidligere ansatte fra ministerier, departementer osv., hvor de har haft mulighed for at specialiere sig i emnet.


Hvad kan en skatteadvokat hjælpe med?

Ligesom al anden lovgivning på andre områder herhjemme, så kan skatteret i særdeleshed være kompliceret at finde ud af. En skatteadvokat kender til området og kan bevare overblikket over procedure regler og reguleringerne, så du altid har en til at sikre dine rettigheder hvis du har en skattesag kørende.

Skatteadvokater har indgående kendskab til mange speciale områder såsom pensionsbeskatning, selskabsskat, moms, afgifter, arv, fradrag. Både overfor private og selskaber.


Kontakt en specialist på skatteområdet

Mange advokater kan godt rådgive dig indenfor de mere enkle skattesager, men begynder sagen at være af mere kompliceret af, så anbefaler vi at du kontakter en specialiseret skatteadvokat. Timeprisen kan i nogen tilfælde være højere, men de skal ofte ikke bruge lige så lang tid på sagen, da de kender særdeles godt til området. Hvis det er større advokatselskaber med speciale indenfor skatteret, som f.eks. Bech-Bruun, så kan de også sætte netop den advokat på sagen, som har mest erfaring indenfor dit område.


Selskaber og skat

Selskabsskatteområdet er er kompliceret område og specialer, såsom skatteadvokater eller revisorer kan rådgive dig og din virksomhed på området. De kan f.eks. være hjælp til skat, moms og afgifter eller større sager som rekonstruktion af selskaber, generationsskifte, transfer pricing eller beskatning af finansielle produkter.Testamente, Fremtidsfuldmagt, Ægtepagt, Særeje mfl. dokumenter på 10-15 minutter online. Priser fra 295 kr.

Bestil her