Testamente

Det er meget almindeligt at folk bliver skilt i dag i forhold til tidligere. Det kan være en svær periode at gå igennem og nogle gange går det helt uproblematisk, men andre gange kan det være så konfliktfyldt at det kræver at parterne må kommunikere og lave aftaler igennem advokater. Derudover er det generelt en god ting at kontakte en advokat i forbindelse med skilsmisse, da der er mange ting som skal ordnes og det ikke er sikkert at alle kan klare det uden hjælp.


Hvad kan en skilsmisse advokat hjælpe med?

En skilsmisse advokat hjælper dig igennem forløbet og sikrer dine interesser i en skilsmissesag. Hvis der er børn involveret, så kan det f.eks. være deling af forældremyndighed, hvor barnet skal have bopælsadresse, børnebidrag mv. Derudover kan din skilsmisse advokat også hjælpe dig med deling af opsparing, gæld, pensioner, forsikringer, bodeling hvis I ejer fast ejendom. Det kan også være hvem som skal have lov til at blive boende i en lejlighed mv.

Skilsmisse advokaten sikrer at alle procedurer og processer overholdes og sikrer dig overblikket over situationen og dine interesser.


Kan alle advokater hjælpe med skilsmisse?

Ja, de fleste advokater kan faktisk hjælpe dig i forbindelse med skilsmisse, specielt advokater som arbejder med privatret, hvor juridisk rådgivning i forbindelse med skilsmisse er en standard opgave. Specialiserede erhvervs- og selskabsadvokater vil dog oftest ikke rådgive i disse sager.


Hvad koster en skilsmisse advokat?

Der er ikke en fast pris i forbindelse med juridisk rådgivning for skilsmisse. Jo flere konflikter og jo mere involveret i skilsmissen, såsom børn, pensioner, gæld, jo dyrere vil rådgivningen også blive, da det jo rent praktisk vil tage mere tid for advokaten.Testamente, Fremtidsfuldmagt, Ægtepagt, Særeje mfl. dokumenter på 10-15 minutter online. Priser fra 295 kr.

Bestil her