Testamente

Ved oprettelse af et testamente, så er det altid en god idé at kontakte en advokat for, at man kan være helt sikker på, at ens ønsker kan og vil blive opfyldt via et oprettet testamente.


Hvem skal arve?

Det kan være kompliceret at finde ud af hvem, som arver en, særligt med de meget forskellige familieforhold, som vi lever under i dag. Har du børn, er du gift, har du pension, har du et fælles hus. Alle disse forhold bliver der taget højde for i arvelovgivningen og ofte er folk ikke klar over hvad der vil ske, hvis man ikke opretter et testamente. Ikke dermed sagt at man behøver at oprette et testamente, men det er altid rart at vide hvad der vil ske på normal vis og hvad man selv kan ændre via testamente.


Testamente via advokaten

Vi anbefaler at man kontakter en advokat for at dels blive klogere på hvordan arvereglerne er i Danmark, men særligt når selve testamentet med dine ønsker skal oprettet. På denne måde får du den bedste rådgivning og advokaten sikre netop dine interesser når testamentet bliver udarbejdet.


Testamente dokumenter fra nettet

Det er som alt andet i dag også muligt at finde hjælp på nettet. Der findes forskellige formularer på nettet, som kan købes og downloades og som man selv kan udfylde. Her skal man blot være 100% sikker på at man ved hvad man foretager sig.


Testamente via notar

Du kan selv skrive dit testamente og så får notaren til at godkende det. Notaren sikrer, at du er en person, som du udgiver dig for, samt at du er 100% klar over konsekvenserne af testamentet.


Guide fra ældresagen

Hvis du er i tvivl om du har behov for et testamente eller hvilken form for testamente, som du skal lave, så stiller Ældresagen en rigtig god service til rådighed. På denne side bliver du via en guide hjulpet igennem for at finde dit behov, samt hvilke umiddelbare konsekvenser testamentet vil have. Herefter tager du blot disse oplysninger med til egen advokat, eller evt. benytter Ældresagens egens medlemsadvokat. Sidste selvfølgelig kun hvis du er medlem.Testamente, Fremtidsfuldmagt, Ægtepagt, Særeje mfl. dokumenter på 10-15 minutter online. Priser fra 295 kr.

Bestil her